Bemutatkozás

2019 januárjától indult útjára a Közbeszerzési Hatóság által szerkesztett szakmai folyóirat, a Közbeszerzési Értesítő Plusz. A havi rendszerességgel, elektronikusan megjelenő lapszámok ingyenesen elérhetők és letölthetők.

A Közbeszerzési Értesítő Plusz az alábbi állandó rovatokkal kívánja támogatni a jogalkalmazók munkáját, illetve tájékoztatást adni a közbeszerzések világáról az érdeklődők számára:

Köszöntők, interjúk: e rovatban többek között a Közbeszerzési Hatóság keretében működő Tanács tagjairól elindított bemutatkozó interjúsorozatot olvashatják az érdeklődők. Az interjúsorozat célja, hogy az olvasók megismerhessék a Tanács működését, a Tanácstagok céljait és az általuk képviselt értékeket.

A Közbeszerzési Hatóság legfrissebb állásfoglalásai között a közbeszerzések iránt érdeklődők a Közbeszerzési Hatóság legfontosabb állásfoglalásaiból készített válogatásokat olvashatják.

A Jogorvoslati aktualitások rovatban a Közbeszerzési Döntőbizottság aktuális határozataival ismerkedhetnek meg részletesebben az olvasók.

A Közbeszerzési iránytű rovatban közölt szakcikkek a közbeszerzések világát érintő aktualitásokat, összefüggéseket, szakkérdéseket elemzik.

A Statisztika rovatban a közbeszerzéseket érintő konkrét statisztikai adatszolgáltatásokkal kívánjuk támogatni a jogalkalmazók munkáját.